Sus » Magazin » Ajutor Contul meu  |  Continutul cosului  |  Catre casa   
Categorii
PACHETE PROMO
SFÂNTA SCRIPTURĂ
CARTE DE CULT
ACATISTE
CATEHISME
EDITURA BASILICA
EDITURA TRINITAS
PĂRINȚI ȘI SCRIITORI BISERICEȘTI
CARTE PENTRU COPII
DOGMATICĂ
LUMINA CĂRȚILOR
STATUTE ȘI REGULAMENTE
BIBLICĂ
PATRISTICĂ
LITURGICĂ
MANUALE ȘI DICȚIONARE
ENCICLOPEDII ȘI ALBUME
SPIRITUALITATE
PREDICI
CARTE DE MUZICĂ BISERICEASCĂ
SLUJIRE PASTORALĂ
REVISTE CENTRALE BISERICEȘTI->
VARIA
PRODUSE MEDIA
VOLUME EPUIZATE
Autori
Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru a cauta.
Cautare avansata
Informatii
Ajutor
Confidentialitate
Contact
Ajutor Ajutor

Cum aleg
Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati în cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "adauga în cos".
In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile, sa stergeti un produs, sa goliti cosul.
Inainte de a putea comanda produsele din cos trebuie sa va autentificati in pagina login cu e-mail-ul si parola dumneavoastra. Daca nu aveti un cont deschis pe site-ul www.editurapatriarhiei.ro va puteti deschide unul în pagina creare cont.

Cum cumpar
Când ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe link-ul "trimite comanda" din cosul de cumparaturi. Urmeaza introducerea adresei dumneavoastra, numele dumneavoastra si datele de contact, datele firmei (daca doriti ca factura sa fie emisa pe numele firmei). Selectati metoda de plata. In final, se precizeaza modalitatea de livrare dorita si adresa de livrare - daca e diferita de adresa de înregistrare. Va rugam sa acordati atentie deosebita conditiilor/restrictiilor de plata sau de livrare precizate în formular.

Pentru a comanda unul dintre produsele din oferta noastra, aveti de asemenea posibilitatea de a ne contacta telefonic la numerele 021/4067194/int. 208, fax 021/3000553, gsm 0729005999, unde unul dintre operatorii nostrii va sta la dispozitie pentru informatii si detalii. Aceasta solutie se adreseaza si celor ce prefera sa comande produsele exclusiv prin reteaua telefonica.
Conform regulamentului de ordine interioara cartile cumparate din depozitul nostru pot fi achizitionate în urmatoarele conditii:
-cu pret site, comandand sub 10 bucati/titlu

-cu pret depozit, 10 bucati pe titlu sau factura sa depaseasca 500 lei

Cum platesc
Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- plata în numerar la sediul nostru
- plata în numerar la livrare
- plata prin transfer bancar, mandat postal
- plata ramburs

In cazul trasferurilor bancare, contravaloarea produselor se va achita în contul RO 91 RNCB 0075 0048 9503 0007 LEI; RO 64 RNCB 0075 0048 9503 0008 USD; RO 85 RNCB 0075 0048 9503 0018 EUR, B.C.R., filiala sector 4, sau la sediul de pe strada Intrarea Miron Cristea nr. 6, sector 4, Bucuresti, vizavi benzinaria din str. 11 Iunie.

Despre livrare
Produsele sunt expediate clientului în maximum 4-5 de zile lucratoare de la data validarii comenzii.
Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", în scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.
Pentru dumneavoastra am pus la punct o retea de transport ce reduce la minimum timpul în care cartile comandate va vor fi livrate.
Astfel:
- pentru livrarea produselor comandate în afara municipiului Bucuresti, oriunde în tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului.

- comenzile de carte ce depasesc 500 lei (pret depozit) pot fi transportate chiar de catre soferii nostri

- nu efectuam comenzi in afara tarii cu plata ramburs

Confidentialitatea datelor
Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Prima pagina
Pagina de intrare în site contine sumarul produselor prezentate pe site, stiri de interes general privind functionarea site-ului, câteva din produsele asupra carora credem ca merita sa aruncati o privire. Pentru navigare, aveti în partea stânga a paginii lista categoriilor de produse prezentate pe acest site. Unele link-uri va pot conduce catre alte site-uri operate de grupul nostru de companii, pe care se afla produsele din categoria respectiva. Am ales aceasta solutie pentru anumite categorii speciale, destinate unui public cu preferinte foarte bine conturate, în scopul de a putea raspunde cât mai eficient dorintelor dumneavoastra.
In partea de sus a paginii, se afla caseta "cauta", în care puteti introduce unul sau mai multe cuvinte pe care le cautati în paginile acestui site. Pentru mai multe detalii, vedeti subcapitolul cautare.
Pentru a avea acces la toate functiile acestui site, trebuie sa deschideti un cont pe acest server. Pentru detalii, vedeti rubrica login.

Autentificare client
Pentru a avea acces la toate functiile acestui site, trebuie sa deschideti un cont pe acest server. Este necesar sa va autentificati de fiecare data când doriti sa faceti cumparaturi pe acest site. Nu este necesara autentificarea pentru a studia oferta de produse. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie. Autentificarea este însa obligatorie pentru lansarea unei comenzi. Contul pe care îl deschideti este utilizat pentru a retine datele dumneavoastra, astfel încît la o a doua achizitie sa nu trebuiasca sa completati din nou în întregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.
Crearea unui cont se face din pagina creare cont.
Autentificarea utilizatorilor inregistrati se face din pagina login.
Aceste link-uri (login, creare cont) sunt disponibile în partea de sus-dreapta a paginilor site-ului.
Va rugam sa completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot crea mari probleme la onorarea comenzilor.
Anumite rubrici trebuie completate în mod obligatoriu. Fara aceste date nu putem onora comenzile. Aceste rubrici sunt marcate distinct.
Nu este posibila înregistrarea a doi utilizatori cu aceeasi adresa de e-mail. Adresa de e-mail este utilizata pentru autentificare. Daca înregistrarea este refuzata cu un mesaj explicativ ce acuza o adresa e-mail eronata sau duplicata, va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu descrierea problemei. Folositi formularul din pagina contact.
La înregistrare, vi se va cere sa precizati o întrebare de control si un raspuns. Aceste informatii le vom utiliza în cazul în care uitati parola (nu puteti sa creati un nou cont pe aceeasi adresa de e-mail). Vi se va pune întrebarea de control si daca veti raspunde exact, va vom trimite parola prin e-mail. Va rugam sa folositi în aceste rubrici informatii pe care sa vi le reamintiti usor, dar nu un raspuns simplu de dedus din întrebare, deoarece un rau-voitor va putea prelua controlul asupra contului (în cazul în care are acces la e-mail-ul dumneavoastra).
Va rugam sa nu folositi proxy-uri de anonimizare atunci când creati un cont sau când va autentificati. Incercarea de a ascunde adresa IP poate duce la esecul operatiei de înregistrare/autentificare.

Cautare
Exista mai multe modalitati de a cauta informatii despre produsele prezentate pe acest site: cautare generala si cautare multicriteriu.
Aveti acces la sistemul de cautare din formularul de cautare aflat în caseta "cauta" din partea superioara a paginii (echivalent cautare generala) sau din pagina cautare.

Cautare generala
Se scriu în caseta de editare unul sau mai multe cuvinte cheie si se apasa butonul "cauta".
Este disponibila în pagina de cautare sau în formularul din partea superioara a paginii.

Cautare multicriteriu
Este disponibila numai în pagina de cautare. Se aleg criterii distincte de cautare, fie din liste derulante, fie prin completarea casetelor de editare specifice fiecarui criteriu.

Observatii:
- nu se face distinctie între litere mari/litere mici (ex: a cauta Biblia sau BIBLIA sau biblia duce la aceleasi rezultate)
- se cauta siruri de caractere care corespund integral sau partial unui cuvânt (ex: a cauta prim are ca rezultat pagini în care apare prim, imprim, primadona, exprimare, etc.)

Cosul de cumparaturi
Cosul de cumparaturi retine produsele pe care le-ati ales din catalogul nostru. In aceasta pagina se afiseaza lista produselor selectate. Puteti sa modificati cantitatile (crestere sau scadere cu o unitate a cantitatii actuale), sa eliminati produse din lista sau sa goliti complet cosul. Continutul cosului este memorat pentru cel mult trei luni intre doua vizite ale dumneavoastra pe acest site.
Atunci când vreti sa comandati continutul cosului, folositi link-ul "trimite comanda". Aceasta operatie presupune sa fiti autentificat.
La trimiterea comenzii, vi se va cere sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact, sa alegeti modalitatea de plata si modul de livrare. Formularul are doua pagini. Va rugam sa cititi si sa completati cu atentie rubricile. Rubricile a caror completare este obligatorie sunt marcate distinct. Daca formularul este completat corect, veti ajunge în pagina de confirmare a comenzii, ce contine un sumar al datelor furnizate de dumneavoastra. Datele completate sunt memorate pentru urmatoarea dumneavoastra comanda.
In câteva minute de la completarea formularului si acceptarea comenzii, veti primi o copie a confirmarii prin e-mail.

Lista subcategorii
Pe aceasta pagina sunt afisate subcategoriile de produse (nivelele de clasificare 2 si 3). In dreptul fiecarei subcategorii este scris în paranteza numarul de produse disponibile în catalog. Este mentionat daca exista produse cu pret redus în cadrul fiecarei subcategorii.

Lista produse pe categorii
In aceasta pagina este afisata lista produselor dintr-o subcategorie sau lista de rezultate gasite în urma unei cautari.
Produsele sunt afisate câte 10 pe pagina. Daca lista contine mai mult de 10 produse, vor fi afisate controale de navigare spre pagina urmatoare/anterioara.
Lista poate fi ordonata dupa denumire, pret sau autor, în ordine crescatoare sau descrescatoare. Puteti afisa detalii suplimentare despre produs urmând link-ul "denumire produs" sau cu click pe imaginea produsului.
Link-ul "nume producator" va deschide o pagina cu detalii despre producator.
Din aceasta pagina puteti adauga în cos produsele prin apasarea butonului "adauga în cos".

Pagina produs
In aceasta pagina sunt afisate detalii despre produs.
Din aceasta pagina puteti adauga în cos produsele prin apasarea butonului "adauga în cos"

Continuati
Cosul de comparaturi
..este gol!
Noutati
Filocalia vol. I - Editie jubiliara
Filocalia vol. I - Editie jubiliara
42,00 Lei
Moneda